Připravte se na skutečné gastronomické hody, které vás přenesou k tradici a poctivému řemeslu. Vyskládají tu před vás samé dobroty, a to v takovém sledu, který uspokojí každého labužníka.
Začátek patří lahodné a poctivé domácí přípravě. Napřed si na krajíce čerstvého, křupavého domácího chleba namažete krémové kachní sádlo s játry a cibulkou. Tato delikatesa perfektně naladí vaše chuťové pohárky na to hlavní, co se blíží.
Poté už na stole udělejte dostatek místa – přichází hvězda večera! Nese se rozpálený pekáč s dokonale upečenou křupavou půlkou kachny. Její kůže je zlato-hnědá, maso křehké a šťavnaté. Kachna je doplněna bohatou přílohou: podává se k ní dvojí zelí – klasické kysané a jemné, sladší červené, a dva druhy knedlíků –houskové a hutné, bramborové, aby si vybral opravdu každý.

No a taková hostina by samozřejmě bez náležitého doprovodu nešla! Vy si ale nedáte jen jedno, ale rovnou degustační set 5 různých druhů oceněných piv. Jsou pečlivě vybrány, aby se jejich rozmanité chutě – od světlého ležáku po tmavý speciál – dokonale snoubily s bohatostí kachního masa.


Sladké finále obstará ochutnávka pralinek z Málkovy čokoládovny..
Tak na zdraví, na tradice a ať vám chutná!
Nechceme se chválit, ale za posledních 8 let naši sládci získali na českých i mezinárodních pivních soutěžích 32 zlatých, stříbrných nebo bronzových medailí, čímž se řadíme mezi nejúspěšnější řemeslné pivovary v České republice.